volejte: 602530777+420 728 347 155  •  email: marcela@medovit.cz marcela@medovit.cz  •  Bedýnky Bohumín a okolí Bedýnky

Farmářské zeleninové bedýnky, farmářské výrobky a med

Farmářské bedýnky, farmářské výrobky  a med
POTŘEBUJETE POMOC?
 +420 728 347 155
email marcela@medovit.cz
Bedýnky Bohumín a okolí Bedýnky Bohumín a okolí
Novinky e-mailem
Novinky e-mailem
© 2018-24 MM Sound & Global Net

Teplý salát z pekingského zelí s kuřecím masem (14.05.2020)

Ingredience: 2 středně velká kuřecí prsa, 1 lžíce řepkového oleje, 1/2 hlávky pekingského zelí, 1 velká mrkev, 1 menší cibule, 2-3 stroužky česneku, asi 3 cm velký kousek zázvoru, 1 červená čili paprička, 3 lžíce sezamového oleje, 2 lžíce rýžového nebo vinného octa, sůl, pepř, grilovací koření, bílý sezam



 



 



 



 



Postup:



Prsa nakrájíme na nudličky a okořeníme grilovacím kořením. Na pánvi rozehřejeme lžíci řepkového oleje a maso opečeme doměkka. Hotové vyndáme z pánve a odložíme stranou do tepla. Do uvolněné pánve přilijeme 2 lžíce sezamového oleje. Oloupeme cibuli, stroužky česneku i zázvor, vše nakrájíme na droboučké kostičky a na pánvi krátce osmahneme. Zelí nakrájíme na tenké nudličky, mrkev nastrouháme na hrubé slzy a oboje přidáme do pánve k cibulové směsi. Necháme 5 minut smažit. Pak osolíme, opepříme a přimícháme nakrájenou čili papričku. Nakonec salát dochutíme octem. Na talíř nandáme porci hotového salátu, obložíme kuřecím masem a navrch posypeme sezamovým semínkem. Podáváme s plátkem tmavé bagetky jako lehkou večeři.



                                                                                                             Přeji dobré chutnání :-)



 

Všechny ceny jsou uvedeny včetně 21% DPH. Právo omylu a změny cen vyhrazeno!