volejte: 602530777+420 728 347 155  •  email: marcela@medovit.cz marcela@medovit.cz  •  Bedýnky Bohumín a okolí Bedýnky

Farmářské zeleninové bedýnky, farmářské výrobky a med

Farmářské bedýnky, farmářské výrobky  a med
POTŘEBUJETE POMOC?
 +420 728 347 155
email marcela@medovit.cz
Bedýnky Bohumín a okolí Bedýnky Bohumín a okolí
Novinky e-mailem
Novinky e-mailem
© 2018-24 MM Sound & Global Net

Ukrajinský boršč (23.07.2020)

Ingredience: vepřový bůček libovější , 1 ks mrkev větší, 1 ks červená řepa větší, 1 ks cibule, 300 g čerstvé zelí ,1 plechovka rajský protlak nebo 2 rajčata, 1 špetka soli, 1 špetka pepř mletý ,1 bobkový list,1 lžíce polévkové koření, rostlinný olej na smažení ,1 kelímek zakysaná smetana, 1 snitka petržele na ozdobu, brambory 2-3 ks



 



 



 



 



Postup:



Dáme do hrnce vařit na kousky nakrájené maso, až odšumí, vložíme nakrájené na kostičky brambory a na drobno nakrájené čerstvé zelí, ztlumíme plamen a na mírném ohni povaříme, přidáme bobkový list, polévkové koření. Zvlášť ve slupce uvaříme červenou řepu, nastrouháme na větším struhadle a přidáme na pánev, kde předtím zpěníme cibulku a nastrouhanou čerstvou mrkev, osolíme, opepříme, přidáme rajský protlak, 2 lžíce zakysané smetany a krátce podusíme. Nakonec vše přidáme ke směsi v hrnci, 7-10 minut povaříme a můžeme podávat, ale nejlepší je až se trochu rozleží. Při podávání můžeme ještě přidat do talíře lžíci zakysané metany a ozdobit nasekanou čerstvou petrželkou.



                                                                                                                   Dobré chutnání :-)



 

Všechny ceny jsou uvedeny včetně 21% DPH. Právo omylu a změny cen vyhrazeno!