Ingredience: žluté fazolové lusky - 250 g, menší cibule - 1 ks, hladká mouka - 2 pol,lžíce., mléko - ½ hrnečku, máslo - 3 pol,lžíce, ocet - 1 pol,lžíce.
více >>Na křupavý korpus si připravte:
Dortovou formu o průměru 26 cm vyložte pečícím papírem, 2 balení ovesných sušenek (můžete použít i BeBe, piškoty nebo třeba kukuři
více >>Ingredience: cca 300 g čerstvých fazolových lusků, 100 g anglické slaniny, 5 stroužků česneku, olivový olej, případně cibule nakrájená na půlkroužky
více >>
Ingredience: 400 g mletého vepřového masa, cibule, 100 ml studené smetany ke šlehání, lžička mleté papriky (sladké nebo uzené), mletý kmín, pepř, sůl, velk&aa
více >>Na asi 900g
Ingredience: 600g čerstvých zelených, nebo červených srstek/angreštu, 2 cibule nakrájené, 1 střoužek česneku, utřený, 1 lžička hořčice, lžička citronové &sca
více >>Ingredience: 200g cukru krystal, 125 g másla, 200 g hladké mouky, 200 ml smetany, 2 vejce, prášek do pečiva, vanilkový cukr &nb
více >>Ingredience: 3 ks červené řepy (nevařená) 3 stroužky česneku 200 ml smetany (kysaná, zakysaná) malá cibule 1 citron sůl pepř
více >>
Ingredience: rebarbora 250 - 300 g, cukr krupice 100 g, pomerančová šťáva 2 lžíce, rozdrcené sušenky 130 - 150 g, rozpuštěné máslo 55 g, změklý krémový
více >>Ingredience: kadeřávek, hovězí nebo vepřové maso (předního, odřezky), cibule, olej, vejce, strouhanka, červená parika mletá, majoránka, mletý pepř, kmín, sůl, voda na podle
více >>Listy dobře omyjeme a uvaříme je 8 minut ve 2,5 cm vody. Podáváme je polité máslem nebo bílou zálivkou. V některých částech Severní Ameriky je kadeřávek podáván společně s prasečím podbradkem a šťáva je vyjídána teplým kukuřičným chlebem. Můžeme ho smícha
více >>